Brev

yngre kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

To år er ingen aldersforskel, der er mange kærestepar hvor forskellen er meget større. Det eneste i måske skal være opmærksomme på er den seksuelle lavalder. Så længe i bare kysser er der ingen problemer, men måske skal i være opmærksomme. Lavalderen er 15 og hvis du er 15 og hun er 13 er der måske et lille problem. Man siger dog at hvis de to er næsten lige gamle gør det ikke noget. Men spørg lige en voksen i en brevkasse for en sikkerheds skyld.

  • Vil så gerne hjælpe, Pige, 16 år

Selvfølgelig er det okay. Det er for det meste hvor højt i elsker hinanden der tæller, Selvom man Selvfølgelig ikke skal have en kæreste 15 år ældre end en selv. Jeg syntes du er meget modig at skrive om det. :))

  • Bare rolig, Pige, 11 år

hvis i elsker hinanden er det JER der betemmer hvordan det skal ende eller forsætte

men aldrig være bange for at elske fordi der er uenig det dit liv og du bestemmer

hvis i elsker hinanden er der intet spørgsmål i elsker hinanden

  • The one thats help:), Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat