Brev

Net kærester

Jeg er en dreng på 13 snart 14,
jeg finder kærester over snapchat og andre sociale medier.
Men er kun sammen med dem få uger,

jeg har lyst til at have en kæreste,
men syntes det bliver for kedeligt med den samme person.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa! Synes måske du skal tage den lidt med ro, altså bare lad hver med at stresse over det. For det virker som om du er er lidt desperat, og måske forhaster det lidt med de forkerte personer. Mit råd vil nok være vent på den rigtige person dukker op, du kan jo altid “flirte” med nogen uden i skal være kærester?

  • Mig, Pige, 15 år

Hej, jeg forsår dig fuldt ud og ved også godt hvordan det er.
Men, du er lige nu i en alder, hvor der bare skal prøve ting af, hvor både krop , hjerne og personelighed udvilker sig helt vildt. og du skal passe på med at, du ikke skaber et forkert billede af dig selv i, hvert fald overfor andre. Prøv bare, at lade livet gå sin gang ligesom ordsproget siger ” Miraklerne kommer når vi er klar til dem.”

  • Ukendt dreng., Dreng, 15 år

Hey, jeg syntes bare du skal finde den rigtige person, jeg mener så du ikke bare går fra den ene pige til den anden pige, det er synd for pigen at du bare går videre fra hende til en ny, som om du ikke savner hende og bare går til en ny imens hun kan have det svært.

Ja jeg ved gidt jeg skrev meget med ny pige og det.

Held og lykke

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig. Trin for trin hjælp

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat