Brev

Min veninde for alt omærksomheden fra drengene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 15 år

Jeg synes du skal prøve at hvile i dig selv og bare være som du er. Du skal finde en kæreste der vil dig KUN dig, som synes du er sødere, pænere og sjovere end din veninde. Jeg kan godt se du synes det er træls hun får alt opmærksomhed, men hvis du prøver at overtage det kan det være andre synes du er for opmærksomheds krævende. Alle har værdi ligemeget om de er populære eller ej.

  • Anonym, Pige, 14 år

Altså hvis drengene ikke kan lide dig som du er fortjener de dog ikke. Hvis pigen allerede har en kæreste burde drengene back-off du finde den perfekte dreng en dag og måske du burde tale mere med dem og lærer dem bedre at kende?

  • Anonym, Pige, 16 år

Nu har jeg ikke læst hele brevet så jeg svarer bare lige på dine ideer om hvad drengene tænker om hende her. Hvis der er flere end 2 drenge i drengegruppen er der helt sikkert en eller flere der ikke synes hun er pæn, for alle har hver sin smag. Dermed ikke sagt at de ikke kan lide at snakke med hende for det er en helt anden sag. Jeg går f.eks. ikke op i store bryster osv., men langt mere personlighed – selvfølgelig går jeg også lidt op i udseende, men jeg har en meget anderledes type fra alle mine venner og dem jeg kender. Hvis du godt vil snakke lige så meget drengene som hende den anden pige, skal du ikke ændre på hvordan du ser ud eller hvad du siger, men din tanker om andre og dig selv. Se det som om at du er mindst hvis ikke bedre end hende den anden på trods af at hun snakker med flere drenge – Bare lad vær at virke udadtil som om du er mere værd end andre. Bare vær sikker på dig selv og snak godt få drenge før du udvider, for hvis en dreng ser at du snakker godt med en anden dreng, tænker han at du må være hyggelig at snakke med, og så er jeg ret så sikker på at de vil prøve at lære dig at kende. Det er så selvfølgelig der du ‘shiner’ igennem som dig selv og så får du flere og flere drenge og/eller pigevenner som hende den anden.

Hurtigt indslag: Jeg snakker med en del piger der også snakker med en del drenge, men jeg snakker ikke med pigerne fordi jeg synes de er pæne, for helt ærligt er de ikke min type (som overhovedet ikke…) 😀

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat