Brev

Min kæreste har været utro

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes helt ærligt du skal droppe hende. Elsker man en boller man ikke med en anden og du ved jo ikke om hun kan finde på det igen

  • Anonym, Dreng, 16 år

Jeg siger altid gå aldrig gå tilbage til en fuser. Hvis hun har været dig utro, og du lader hende gøre det, så ville hun højt sandsynligt gøre det igen. husk det har intet med dig at gøre, men nogle mennesker er selviske og kan ikke se hvor meget det kan såre en anden. Du har så meget andet at gøre i livet end at være i et forhold hvor den anden kun tænker på sig selv. held og lykke.

  • anonym, Pige, 16 år

hej
du skal ikke være med hinde vis er dig utro fordi hun går det bare igen vis hun elsker dig ville hun komme med hendes problemer til dig ikke være dig urto unskyld men du burte nok slå up med hende

  • hund 23, hund, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat