Brev

Kys første gang??

Jeg er meget i tvivl.

En dreng som jeg har kendt siden jeg var meget lille og jeg er blevet kærester. Vi har skrevet virkelig meget sammen og facetimet mm.

Det virker somom vi begge gerne vil kysse hinaden, men jeg ved ikke om det er for tideligt at kysse første gang, vi mødes efter at vi er blevet kærester?

Vi har somsagt snappet og skrevet en hel del sammen og jeg tænker hele tiden på ham og vil virkelig gerne kysse og snerve med ham…

Jeg er pænt sikker på vi begge to gerne vil det, men jeg ved somsagt ikke om det er for “tideligt”?

Hvad synes i?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Find ud af en dag i kan mødes, for det kan godt blive lidt mærkeligt, når i jo ikke har set hindanden siden i var venner. Jeg syntes når i har været på et par dates, og du sådan er ok sikker på at han også vil, så kan du springe ud i det.

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg kyssede første gang med en i min børnehave da jeg var mindre. Så det skader ikke at i kysser.

  • :), 13 år

Jeg var 11 da jeg kyssede for første gang og på det tidspunkt var det fedt at have kysset en for første gang som 11. Men når jeg tænker på det nu var det nok lidt for tidligt men jeg ville selv sige at det kommer nok efterhånden jo mere man er sammen med sin kæreste.

  • Dreng 14, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat