Brev

Kedsomhed eller flirt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror måske godt hun kunne være forelsket i dig, men bare ikke rigtig ved, hvordan hun skal vise det, tror jeg. Har nemlig selv prøvet noget lignende.
Men det lyder helt sikkert som om, du er forelsket i hende!😊 Du kunne jo prøve at fortælle hende, at du er vild med hende og spørge hende, om hun har det på samme måde med dig? Du kunne spørge hende, om I skal gå en tur sammen og så spørge hende der? Hvis hun snakker om dig med sine veninder kunne du også prøve at spørge dem, om de ved noget eller måske få dem til at sige til hende, at du er vild med hende?
Uanset hvad, held og lykke med det, hun er sikkert sød😉

  • Kasper, Dreng, 19 år

Giv den gas, bare vær dig selv(du charmere hende sikkert, siden hun gerne vil skrive med dig, selvom det er korte beskeder engang imellem) Spørg hende, om det er den ene eller den anden måde, det bestemmer du selv, det skal være hvad du føler virker for dig. Jeg håber du finder ud af det

  • Anna, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Rådgivning og viden om krop, pubertet, følelser, sex og forelskelse (10-15 år)
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat