Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kedsomhed eller flirt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror måske godt hun kunne være forelsket i dig, men bare ikke rigtig ved, hvordan hun skal vise det, tror jeg. Har nemlig selv prøvet noget lignende.
Men det lyder helt sikkert som om, du er forelsket i hende!😊 Du kunne jo prøve at fortælle hende, at du er vild med hende og spørge hende, om hun har det på samme måde med dig? Du kunne spørge hende, om I skal gå en tur sammen og så spørge hende der? Hvis hun snakker om dig med sine veninder kunne du også prøve at spørge dem, om de ved noget eller måske få dem til at sige til hende, at du er vild med hende?
Uanset hvad, held og lykke med det, hun er sikkert sød😉

  • Kasper, Dreng, 19 år

Giv den gas, bare vær dig selv(du charmere hende sikkert, siden hun gerne vil skrive med dig, selvom det er korte beskeder engang imellem) Spørg hende, om det er den ene eller den anden måde, det bestemmer du selv, det skal være hvad du føler virker for dig. Jeg håber du finder ud af det

  • Anna, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat