Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg lide ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ved godt jeg kun er 14. Men her er det jeg gør.

Hej pige på 15. Hvis du kan se dig selv kysse. kramme og evt. hygge med ham tage i tivoli have en fremtid med ham.. og du bliver glad når du tænker på det og du mærker glæden fylde dig. Så kan du lide ham.. Så er han den rette for dig. Hvis du ikke kan se dig selv være sammen med ham. Hygge osv. er han måske ikke den rette men det skal du finde ud af….

MVH Dreng på 14

  • Its ya boiii ;), Dreng, 14 år

Hej 🙂
Jeg synes, at du skal tage chancen med ham, nu hvor du skriver, at du bliver glad når han skriver til dig. Du er jo stadig ung, det betyder jo ikke, at i skal være sammen for altid, men hvis det holder er det jo bare godt. Bare husk på at tage det langsomt, så der ikke er nogen der bliver såret.
Held og lykke <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hejj
Du kan måske prøve, og hvis det ikke dur, så lad det ligge.
Forstil dig en fremtid med ham. Hvis du kan se fremtiden, så tror jeg at du tager det rigtige valg, og bare prøve. En ting jeg ved er at hvis du ikke giver det en chance kommer du til at fortryde. Jeg har også prøvet det, og jeg fortryder så meget
Mvh pigee!

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat