Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kan ikke holde et forehold kørene

hej jeg er en dreng på 14 år, jeg er rigtigt god til og møde nye mennesker og nye piger,

jeg har fået og vide at jeg er rigtigt god til og score piger, men ligeså snart jeg får dem scoret går jeg fra regnbue is til vanilje is og bliver rigtigt kedelig

det pisser mig virkelig af at jeg ikke kan finde ud af og holde det kørerne for har virkelig mistet nogen mennesker jeg har holdt meget af på den konto

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Måske er de så ikke de rigtige mennesker/venner, hvis de går sådan uden videre? Men de mennesker du har mistet, kan du jo prøve at kontakte igen ellers. Det kan jo være, at de har ændret mening.

  • Bobbeline, 16 år

Nu har jeg aldrig selv været i et forhold, men jeg kan vel prøve at hjælpe.

Nu ved jeg ikke hvor længe du er sammen med de her piger, men det kan godt være at I vokser fra hinanden. Mange personer i et forhold har noget tilfælles, men hvis man får en anden interesse, så kan det være svært at holde et forhold – elle venskab – i live.

  • E, Dreng, 14 år

Jeg kan virkelig relatere til det. Jeg har selv været en person der har scoret andre, men det bliver hurtigt kedeligt så snart man har dem.

Jeg lærte noget, efter en del tid:

Jeg var aldrig rigtig interesseret i dem jeg scorede. Det var et sjovt lille eventyr, at vinde deres hjerter og jeg nød det indtil det blev ægte.

Jeg var bare ikke klar til at sådan at “binde” mig til en anden person, fordi jeg ikke rigtigt holdt af dem romantisk.

Det er selvfølgelig svært at se forskel på om man er forelsket eller bare tiltrukket af deres personlighed eller udseende.

Dog er det vigtigt at huske, at du stadig er ung, og du har masser af tid til at prøve dig frem, og det er der intet problem med.

Selvfølgelig er det ikke sjovt når man så ødelægger venskaber og lignende, men det sker for alle.
Prøv at tænk dig om, og spørg dig selv:

Er denne person værd at prøve at blive mere end venner med? Er det kærlighed eller venskab du vil opnå?”

  • Tøsen, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat