Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år.

Jeg kan godt se hvad der er galt, selvom at jeg ikke har prøvet noget lignende.

Jeg tror at du skal prøve at lade vær med at svare når han skriver (eller svare med korte svar) sp stopper han forhåbentlig også lige så stille med at skrive – på den måde kommer han nok også lige så langsomt ud af dit hoved.

Den kæreste du har nu, som er rigtig sød, synes jeg hellere at du skal fokusere på.

Håber at det løser sig ❤️

  • Ukendt pige, Pige, 13 år

Har næsten det samme problem har et godt råd prøv at fokusere på x i stedet for din kæreste og se om der er mere en vender i mellem jer håber at du kan bruge det ❤️

  • Tulle, 13 år

Det er ikke min eller andres beslutning. Jeg har prøvet noget lignende og jeg synes at du skal vælge det som du synes er bedst. Om du vil vælge den sikre eller om du vil vælge X. Det lyder lidt som om at du bedre kan lide X. Men at du ikke vil sorge din nuværende kæreste. Mit råd er at prøve at lære dem begge to at kende så meget du kan på 1-2 uger og så se hvem du synes er bedst.

  • En person, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat