Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng, 15 år!
Det er helt normalt, at være usikker omkring kærlighed.
Synes at det er en god ide, at du kunne spørge om i skulle lave noget sammen…👍
I kunne f.eks. Gå en tur i en park, være hjemme hos dig, eller hende og se en film…
Det behøver ikke at være mega specielt, eller noget stort, den første gang. I vil lære hinanden bedre at kende, hvis det er stille og roligt, så i kan få talt godt sammen….🥳☺️☺️😊
Håber du kunne bruge mit svar!
Og Held og Lykke!!!!!

  • Anonym, Pige, 12 år

Hun er sikkert også interesseret i dig siden hun skriver til dig. Hvis du gerne vil mødes så inviter hende på en gåtur måske. Det ville jeg selv blive glad for at inviteret på. Der behøver man ikke at kigge hinanden i øjnene hele tiden, og det kan måske være rart i starten. Så kan i bare snakke om alt mellem himmel og jord, mens i går ude i det gode vejr. Held og lykke med det 😀

  • Anonym, Pige, 16 år

Tak for svar prøver i nærmeste fremtid.

  • Forelsket dreng, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat