Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej J.
Jeg er ked af, at din ekskæreste slog op. Det virker som om, at du kæmper med en masse svære følelser, og derfor tror jeg, at det ville være godt for dig, hvis du tager tingene stille og roligt og slapper lidt af.
Man kan hurtigt blive nysgerrig på om et andet menneske er forelsket i en, og det er ikke altid let at finde ud af. Men det er i hvert fald sødt af pigen, at hun vil hjælpe dig gennem den svære tid.
Mvh. #1. 🙂

  • #1, 16 år

Hej j. Du skal bare spørge om hun vil med i biografen eller på en café ? så vis hun svarer og rødmer så kan hun lide dig.

  • Anonymous, 12 år

Halløj

Jeg har selv prøvet det med breakup og sådan nået…
Det du skal gøre er bare at prøve at tænke “han kommer sikkert tilbage” jeg tænkte tanken og selv da han ikke kom tilbage hjalp den mig stadig. Det er sgu også mega kedeligt at finde ud af at en er forelsket eller er hun??? Det ved man jo aldrig men du skal lade det være med hende og vent til at hun selv kommer og snakker med dig. Du går rundt og har et par ting på hjerte måske godt at få snakket ud om det med en veninde der lytter???
Kh. Em

  • Em, 1 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat