Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej

jeg er meget forelsket i den her pige fra min klasse

og vi kan begge lide hinanden.

Jeg syntes hun er virkelig pæn

og vil gerne rør hin lidt (nusse hin og sådan noget)

men er bange for at hun bliver træt af det

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej har læst dit brev synes helt sikker at du skal spøger hende først eller eventuelt tag hjem til en af jer og se en god film og så kan i ligge og putte Håber det kunne hjælpe lidt

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej!

Forelskelse… En fantastisk men også forvirrende og forfærdelig følelse. Det er virkelig ikke til at sætte ord på.

Det lyder som om, at I begge kan lide hinanden – i hvert fald ud fra det du siger. Det bedste jeg kan anbefale er, at prøve det af. En dag, hvor i sidder sammen, så træk hende ind til dig, og hold om hende, og når det så føles naturligt, kan du også begynde at nusse hende. (Tro mig, piger kan godt lide at blive nusset). Efterfølgende kan du så enten spørge hende hvad hun synes, og om du gerne må fortsætte en anden gang eller om du skal stoppe, eller du kan se om hun selv trækker sig væk fra dig eller siger fra el. lign.

Held og lykke med hende den heldige, mester! Jeg håber alt går efter dine forventninger!

De venligste hilsner
Dreng, 17.

  • Hulk, Dreng, 17 år

Der var en dreng i min klasse som der havde det på helt samme måde som dig og jeg var hende som at han havde det sådan med. Han kunne godt lide mig og jeg kunne godt lide ham. Men da han så begyndte at stå og nusse og røre mig en uge eller sådan noget efter at vi havde sagt at vi kunne lide hinanden så blev det bar mærkeligt… så vent noget tid:)

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat