Brev

kæreste problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg synes personligt selv at det er forkert, det som din veninde har gjort. Nu ved jeg ikke om han sendte hjerter tilbage, men hvis han gjorde så ville jeg selv blive irriteret og jaloux.
Jeg har selv en flirt, vi har snakket meget om regler i et forhold. Og det fungere rigtig fint at snakke om det.

Jeg synes du har ret til at være sur på hende!
Self er det okay at spørge. I hvert fald ham du synes er sød, for hvis i nogensinde kommer i et forhold – så skal i jo lære at snakke om tingene. Det hjælper ikke at holde det inde.
Knus en 14årig <3

  • 14, Pige, 14 år

Hej med dig
det ser ud til dig og din kæreste og veninde har noget i skal have løst. jeg er og den jaloux tybe.
selv om jeg kun er 12 forstår jeg ikke hvordan han og din såkaldte “veninde” kan gøre det imod dig. Lad mi give dig et råd… jeg syndes du skal først konfrentere din veninde og SÅ ham fyren.

Håber du finder ud af det <3

Hilsen den 12 årig aka. SUPERGIRL<3

  • SUPERGIRL, Pige, 12 år

Hej😁
Syntes ikke at det er i orden! Du kan snakke med din flirt / kærste/ crush og din såkaldte veninde om det for det er altså bare ikke i orden! PS er også en jaloux type nogle gange

  • Caroline, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat