Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Jeg ved selv, hvor mega hårdt det med kærester kan være. Jeg har selv en kæreste og har været igennem en del og det er jo aldrig sjovt når ens kæreste vil holde pause. Det ikke sikkert du mister ham, hvis i holder pause. Måske finder han ud af at han gerne vil forblive kærester.

Husk på at hvis i holder pause, så må du ikke lade det trække dig helt ned i kul kælderen. Det bedste er at du snakker med en god veninde/ven, som kan være der for dig. Også husk at bruge en masse tid på ting, som gør dig glad. Det værste jeg ved er at sidde og være mega ked af det hele tiden. Jeg håber det bedste for dig, held og lykke

  • anonym, Pige, 15 år

Kære pige 15 år. Jeg har haft det på præcis samme måde som dig. Når man bliver lidt ældre forandre man sig og det er svært, og nogle gange kan kroppen ikke følge med. Så bliver man sur og ked af det uden grund. Jeg kan godt forstå at det er svært for dig. Det eneste du kan gøre er at snakke med ham om det kunne være noget han måske går at tænke over. I skal nok få det godt bagefter når i taler om det, men du bliver nød til at acceptere ham hvis han ikke vil være i et forhold længere (også selvom det er rigtig svært)

  • Caroline S, Pige, 12 år

Hej

Jeg er også en pige på 15…der lige har mistet sin kæreste.
Vi slog op her for et par måneder siden. Og for at være helt ærligt startede det med noget der ligner det du oplever.
Vi havde været sammen i 7 måneder, da han pludselig ikke havde lyst til at være sammen mere, og han blev hurtigt sur på mig.
Det nåede også til et punkt hvor jeg ikke følte mig retfærdigt behandlet mere. Så vi blev enige om at vi ikke skulle være sammen mere.
Jeg siger selvfølgelig ikke at jeres forhold skal ende ligesom mit. Det er meget vigtigt at i får talt om det, det tror jeg var det der gik galt i mit.

Hvis du er 100% sikker på at du gerne fortsat vil være i et forhold med ham, kan du også prøve at give ham plads. Lad ham tænke lidt.
Men tror også man skal overveje om det er det rigtige.

Held og lykke
Anden pige på 15

  • anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat