Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Hej

jeg den en dreng på 15 år

og prøver at få en kæreste

men jeg ved ikke hvordan

om jeg skal spørge nogen fra min klasse

eller finde en anden.

Nogen gode råd ?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Pige på 11 har ret, du skal ikke lede, find en som du elsker, og hvis hun/ham kan lide dig igen, så er det jo godt. (Lad være med at lede i din klasse, det bliver ikke noget godt forhold, snakker ud fra erfaringer)

  • Joe, Dreng, 15 år

Ja, altså det ville jo ikke nytte noget hvis du blev kærester med en du ikke kender så godt (og ikke elsker) men bare bliver kærester med personen fordi du ikke ved hvordan du sådan finder en kæreste, bare fordi du gerne vil have at ordet ‘kæreste’ skal blive virkeligt. Jeg har ingen råd vendt bare til du finder den rigtige. Jeg tænker nok du kan vendte lidt, hvis det ikke haster.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej med dig
det er super vigtigt at du ikke bare får en kæreste for at få en for det bliver meget nemt et forfærdeligt forhold (jeg lavet en gang selv fejlen på en måde og det er desværre ikke så lang tid siden) så find en pige du elsker og lær hende stille og roligt beder at kende og her er et godt råd som du nok ikke behøver men BEHANDEL HENDE ONDENLIGT (jeg har haft en kæreste som bare ville have mig for at have en og også så han kunne gøre noget mere sexuelt med mig) og han behandlet mig nemlig ikke ordenligt og det gjorde at jeg fik min bff og han tidliger kæreste til at hjælpe med at slå op med ham igen det er super vigtigt at du bliver forelsket om det så er en sød pige i klasse eller hvor det er du finder hende skal du kunne mærke forelskelsen for elles for du svære ved at få en ny min gamle kæreste (som også var både mig og min veninde utro altså kysset med andre) har ikke kunne få en siden

  • H, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat