Brev

Kæreste?

Hej

jeg er en dreng på snart 14

der går en pige i min klasse

hun er den smukkeste og sødeste pige jeg har mødt

hun har aldrig haft en kæreste og det har jeg heller ikke

men jeg ved ikke hvordan jeg skal spørge

tak på forhånd

mange hilsner fra dreng på snart 14

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Ik spørg over sc eller besked, her er hvad du skal sige, går ud fra i ikke har snakket så meget, men her.

“Hej ved godt vi måske ikke kender hianden så godt men syntes du virkelig sød og kan godt lide dig, vil du komme sammen”

  • Lol, Dreng, 16 år

Hej

Det lyder dejligt, at du er blevet forelsket. Jeg tænker først og fremmest at du skal blive gode venner med hende pigen. Så kommer det nok helt af sig selv, hvis hun også godt kan lide dig. Nu har jeg haft en kæreste i over 1 år, og det skete også lidt af sig selv.

Du skal ikke være bange for at sige til hende, at du godt kan lide hende, fordi hvis du ikke siger det så er der nok ikke en stor chance for at i bliver kærester. Bare vær modig, så går det hele nok. Held og lykke (:

  • anonym, Pige, 15 år

Du kan starte med at vise interesse for denne her pige. Spørge om hun vil være sammen, lave nogle hyggelige ting sammen bl.a. i fritiden. Derfra finder du ud af, om hun er ved at/har følelser for dig, eller bare ser dig som en ven

M

  • MT, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat