Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ville være mere sammen med min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 17 år

Det virker til du VIRKELIG godt kan lide ham, og det lyder da mega dejligt. Jeg synes du skal fortælle ham hvordan du har det(nok helst personlig, men ellers med tekst på mobil eller papir) det kan sagtens være han har det på samme måde, eller er usikker. Du kan også invitere ham over en dag, og så kan i være samme der, og så kan det være han gør det en anden dag.

Håber det hjælper<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det bliver nemmere jo mere man har hængt ud sammen. Man bliver mere og mere trygge ved hinanden som tiden går, det er rigtig rart. Jeg har også været meget genert med piger, men nu med min kæreste er det mega chill fordi vi har snakket sååå meget.

Held og lykke, håber det går godt!

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat