Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil gerne sove med min kæreste, men hun vil eller tør ikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvad siger jeres forældre? Jeg tænker, du er nød til og respektere at hun vil vente. Der er ingen tvivl om at hun tænker der alligevel kunne ske noget sexuelt og det er hun måske ikke klar til. Jeg er 15 nu og engang jeg lige var blevet 14 gik jeg med til at den kæreste jeg havde dengang overnattede hvor jeg var alene hjemme. Det skulle også bare være hygge men det ku han ikke helt overholde (og jeg måske heller ikke) og det endte med at hans underbukser gled lidt ned og han fik udløsning. Det var noget værre rod og jeg var ikke rigtig klar til det. så respektér hende og vent til hun selv siger til!

  • Mischa, Pige, 15 år

Hejsa
Tja hun er moske meget nervøs, fordi hun moske ikke hved hvad du mener har du sagt at i bare skal se en film sove snakke holde i hånd og putte. Hun er sikkert MEGET bange for du mener noget hun ikke er klar til og der for ikke vil tage seancen? Held og lykke fra mig❤️

  • Anonym, Pige, 10 år

Det bedste man kan gøre i sådan en situation er at give hende tid tag hende i byen drik en smoothie, snakke eller evt. Se en hyggelig film i skal bare have det sjovt hun skal nok komme hun er bare ikke klar endnu😉 kh. fra miig❤️

  • Den Anonyme, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat