Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan lide min veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej❤️
Jeg forstår dig fuldstændig. Jeg tror desværre at den eneste måde at finde ud af hendes følelser på er ved at spørge hende. Jeg ved ved at at det kan føles pinligt hvis hun så siger nej men hvis det er noget du tænker meget over så er bedre at få det overstået. Held og lykke🤞
Vh…

  • Anonym, Pige, 14 år

Hvis det er for pinligt at snakke direkte om det kan du evt. foreslå at se en film om piger der bliver sexuelt tiltrukket af hinanden og ikke bare er veninder. Så kan i måske snakke lidt om det og du kan høre hvad hun tænker om det. Hvis hun er positiv kan du føre det over på jeres forhold og finde ud af om hun er sexuelt tiltrukket af dig. Hvis hun er, jamen så er det vel bare med at få det prøvet af.

  • pigen S, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat