Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan lide ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey!
Vi alle har været der hvor vi bliver helt forvirret angående en person fordi vi synes godt om dem. Jeg vil sige du bare ska trække vejret dybt og så bare være dig selv, og så bare tilføj ham igen, og respektere han har en kæreste og så bare lærer ham at kende.

MVH.
C

  • C, Dreng, 17 år

Du kan jo tilføje ham hvis du vil, men det bedste ville nok være, hvis du forsøger at komme over ham. Han har jo en kæreste. ):

  • Idk, Nonbinær, 14 år

Hvis du ingen kontakt har haft med ham, hvordan ved du så han har en kæreste? Hvem har sagt det, og kan du stole på det sandt?

Med det sagt, vil jeg herfra forholde mig til at han har en kæreste.

Det helt normalt at have det som du har det, du har fået et crush, og det kan få os piger til at blive helt forvirret, og ikke ane hvor vi skal gøre af os selv.

I forhold til snap, skal du tilføje han?
Kad mig spørger hvad du ønsker at få ud af det? Hvis du tilføjer ham, hvad er formålet så? Er det for at lærer ham at kende? Er det i håb om han kan lide dig, og det kan blive til mere?

Du skal være afklaret med dine egne følelser først. For så længe han har en kæreste, såre du kun dig selv, og det værste du kan gøre, er at forsøge at tag ham fra hans kæreste, det vil du nok hellere ikke synes om, hvis det var omvendt.

Mit råd er derfor:
Giv det noget tid, kom over ham, og når du er det, så kan du bedre vurdere, om du vil tilføje ham på snap. Hvis du efter nogle uger ikke er kommet videre, må du vurdere om du vil udsætte sig selv for den tortur det er, at skrive med en man er forelsket i, men som allerede har en kæreste, og om du vil være hende, som forsøger at ødelægge et forhold.

Ja det lyder hårdt når jeg siger det, men der er virkelig hellere ikke noget værre, end når en anden person, pludselig forsøger at ødelægge det man har.

Jeg håber du kan komme over ham, og kan du det, så kan du også langt bedre vurdere om du ønsker kontakt med ham, samt hvad du vil skrive.

Held og lykke ☺
(Til Børnetelefonen, jeg oplever at når jeg vælger alder, så bliver det på opslaget vist 1 år yngre end man valgte. Når jeg vælger 22 viser den jeg er 21, vil i ikke få kigget på det)

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat