Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I tvivl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan se at der er andre der har skrevet at du bare skulle prøve at kysse hende, og det synes jeg ikke er en specielt god ide. Det er ikke alle der er komfortable med bare at blive kysset af en man måske ikke er vildt tæt med uden varsel.

Hvis jeg var dig ville jeg bare prøve at spørge personen ud, det er selvfølgelig ærgerligt hvis i mener at i ikke kan være venner hvis hun siger nej. Hvis du ikke synes at I er tætte nok til bare at være venner hvis i nu ikke bliver kærester så synes jeg at du bare skal prøve at spørge hende om hun har lyst til at være mere end venner.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat