Brev

Hvordan skriver jeg til hende?!

Hej brevkasse,

Jeg er en 15-årig dreng, der gerne ville begynde at ses/skrive med denne pige.

Hun er på min alder, og jeg har hendes snap osv., men jeg ved bare ikke, hvordan jeg skal skrive til hende for første gang?

Håber I har nogle råd, tak på forhånd.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg synes det er cool at du gerne vil skrive med hende. Kender du hende, eller har du først lige mødt hende?
Jeg synes, en god måde at begynde at holde kontakt er via streaks. Så holder man kontakten uden rigtigt at snakke sammen. Og måske skal du også bare gøre det. Just do it haha.
Jeg synes det er dejligt når en dreng bare skriver ligeud uden så meget bøvl. Efter i har gjort det nogle gange kan i måske ringe sammen og spille online ludo eller noget i den art. Så når i har det godt med hinanden kan i facetime. Man ved man har det godt med hinanden hvis man bare kan snakke til seeeent om natten. Så kan i mødes in real life og bare gå en tur. Jeg synes det er godt bare gå ture i stedet for at besøge hinanden i starten. Så kan i begynde at besøge hinanden.
Jeg håber virkelig du finder ud af det. Jeg har ingen ide om det her det hjalp haha.
Good luck bro

Kh
Pige 13 år <3

  • Send hende en rose, Pige, 14 år

Du skal bare kaste dig ud i det. Det værste du kan gøre er at få dine beskeder til ikke at lyde som dig. Jo mere dig jo bedre! Intet er forkert og (jeg taler for mig selv) piger syntes det er vildt sødt når fyre er lidt nervøse og uperfekte i deres beskeder og tale! Ønsker dig held og Lykke! Du skal nok finde en vej der passer dig!👍🏻

  • Aquatic0tix, Pige, 15 år

Bare gør hvad du føler for, men ikke vær for masende altså giv hende lidt plads, så hun ved at du respektere hende. Du kunne jo fx skrive at du gerne vil lære hende bedre og kende, og spørg ind til hende, det er der ikke nogen piger der har noget i mod, det viser at du har interesse i hende
Håber du kan bruge det til noget🙃

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat