Brev

Hvordan siger jeg det pænt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 15 årige dreng
Det er helt i orden at havde det sådan. At man er forvirret og ikke ved hvad man skal gøre.
Det er først og fremmest sødt af dig at bekymrer dig over din veninde nr 1.
Men du kan sikkert mærke i maven hvordan det begynder at være ubehageligt. At du ikke ved hvordan du håndtere måden at sige hvordan det er til veninde nr. 1
Jeg vil anbefale dig at lige tage det stille og roligt, men du skal også mærke i maven hvordan du har det med veninde nr. 2.
Du kan altid skrive om at mødes med din veninde nr. 1 og så derefter få snakket lidt. Lige vide hvor du har hende henne. Ligegyldig hvor ubehageligt det kan være, så er det måske bedst at din veninde nr 1 for at vide at du ikke har det på samme måde. (Hvis hun stadig er vild med dig) men sørg for at virke forstående og venlig, Hvis du er ærlig med hende om tingene. Du behøver ikke at nævne din veninde nr. 2. At du kan lide hende på den måde. Men hvis dig og veninde nr. 2 går hen og får noget for hinanden, så er det jo godt for dig og hende. Men ikke lad din veninde nr. 1 få dig til at føle dig tvunget til at gøre de ting der gør hende glad. Sørg for at have dig selv først og husk at du kan ikke gøre for hvem du falder for. Det er helt normalt at have det sådan her. Bare tag det stille og roligt og få snakket med din veninde nr. 1 omkring situationen mellem dig og hende.

Held og lykke og jeg håber mit svar hjalp 🙂

M.v.h Ruca

  • Ruca, Pige, 18 år

hej
altså som jeg har forstået det kan du bedre lide 2 på kæreste måden men altså hvis du ikke kan lide 1 så bare sig det til hende hvis du så kan lide 2 så bare sig det ud du ved aldrig om i føler det samme
pigen her

  • pigen, Pige, 13 år

uff.. server en svær situation.
Sådan som jeg har forstået det kan du bedre lide 2, måske du så bedre kan lide 1 som en ven, en tæt ven eller noget. Det kan jo også være at du ikke helt ved om der er en “favorite” Men ihvertfald synes jeg da du skal snakke med 2 on det.. eller lige tage en pause og tænke over 1 og 2

  • DetMigPaul, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat