Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hved ikke om hun kan lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde 🤗
Du er i en alder, hvor man begynder at være nysgerrig på det med kærlighed. Det kan være rigtig svært. Da jeg var på din alder, var der piger i min klasse, der havde en ny kæreste hver uge. Tit handlet det om, at prøve grænser af.

Jeg ved ikke om hun forsat kan lide dig.
Du siger hun ikke krammer dig mere. Krammer du hende? Eller krammede i kun når hun gjorde det? For måske føler hun du ikke gengælder hendes følelser, også valgte hun at stoppe. Har du prøvet at kramme hende, og set hvordan hun reagerer. Hvis hun krammer tilbage, må det betyde hun forsat kan lide dig. Trækker hun sig væk, har hun måske mistet interessen.

Det svært at sige det, du bekymret for hendes reaktion, og det helt normalt. Hvis du ikke kan sige det med ord, kan du måske sige det på en anden måde.

Måske lave en lille video med billeder af jer to det har det hyggeligt sammen. Med noget musik i baggrunden, der fortæller hvad du føler.

Det kan også være snap, eller noget helt andet.

Håber det her kan give inspiration.
Held og lykke søde ❤️🤗

  • A, Pige, 22 år

kære pige på 11
det helt normalt et blive genert når man kan lide et andet mendelske
jeg tror stadig godt hun kan lide dig jeg tror bare hun er genert
hun er måske bange for hvad andre i jeres klasse ville sige hvis i blev kærester, ikke at der er noget i vejen med to piger der er kærester, der er bare nogle mennesker der syndes det er klamt eller mærkeligt men dem skal du slet ikke tage dig af, så det kunne være grunden til hun er lidt mere fraværene ind hun plejer.
hvis jeg var dig ville jeg tale med hinde om det, bare jer to.
også slev om du syndes der er svært og mega grænse overskidene og måske endda også akavet og pineligt
men det ville være meget sejt af dig vis du ture og du ville få det meget beder bag efter når du har fundet ud af hvordan hun har det
håber du kunne bruge mit råd
knus

  • anonyme mig, 18 år

Mange mange tak det var et virkeligt godt råd❤️:D

  • Kh pigen der skrev brevetUwU, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat