Brev

Hvad skal jeg gøre!!?

Der er en pige i min klasse
som jeg har kunne lide i noget tid nu,

men da jeg er meget genert kunne jeg ikke sige det
indtil en af mine venner præsset mig til at skrive til hende.

Hun svarede ikke og så sagde jeg det var en prank
og nu snakker vi ikke så meget mere.

Mit spørgsmål er hvordan kan jeg få hende til at vide det men lidt diskret?

Tak på forhånd

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at forklare det hele. At sige det er en prank var ikke en særlig god ide. Det kunne være at hun også kunne lide dig, og derfor skulle hun tænke det igennem. Men gå over til hende og sig at du blev skræmt, og det var derfor du skrev at det var en prank. Sig til hende at du virklig er forelsket i hende.

  • KenderDet, Dreng, 14 år

Prøv at tale med hinde. Det kan være at i har misforstået hinanden. Måske kan hun faktisk godt lide dig.

  • Ukendt pige, Pige, 10 år

Når du er klar, så tag en snak med hende hvor det kun er jer 2 og så start med at undskylde for den besked og se hvordan hun reagere på det. Måske hun også har det sådan med dig, og måske blev genert da du skrev? Der er kun en måde at finde ud af det på 🙂

Og hvis hun ikke vil snakke med dig, så er hun bare ikke den rigtige, du skal nok finde kærligheden en dag, bare rolig 🙂

  • Pukki, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere