Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør man

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Det lyder mega dejligt. Sys bare du skal holde mere øjenkontakt med hende, og prøve at få en samtale med hende, haha;) Hvis hun også holder den, tænker jeg måske at der godt ku være noget, uden jeg ved det:)
Held og lykkeee

  • Hej, Pige, 14 år

Hey bare ved det du skriver med at i holder øjenkontakt tænker jeg at hun må have et eller andet for dig for piger holder ikke bare lige øjenkontakt med andre drenge hvis de ikke følte noget. Så syndes bare at i skal blive ved og se om det kan blive til noget men ud fra det du har sagt så tror jeg at hun her et eller andet for dig. Og hvis i har hinanden på snap så ikke være så nervøs bare skriv hej og send streams for det viser at du har noget interesse og det elsker piger.

  • Anonym, Pige, 11 år

Prøv at begynd at give hende lidt opmærksomhed og skab et venskab derefter kan du spørge om hun skal være din kæreste 💚💚💚

  • Jim, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat