Brev

Hvad gør man

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Det lyder mega dejligt. Sys bare du skal holde mere øjenkontakt med hende, og prøve at få en samtale med hende, haha;) Hvis hun også holder den, tænker jeg måske at der godt ku være noget, uden jeg ved det:)
Held og lykkeee

  • Hej, Pige, 14 år

Hey bare ved det du skriver med at i holder øjenkontakt tænker jeg at hun må have et eller andet for dig for piger holder ikke bare lige øjenkontakt med andre drenge hvis de ikke følte noget. Så syndes bare at i skal blive ved og se om det kan blive til noget men ud fra det du har sagt så tror jeg at hun her et eller andet for dig. Og hvis i har hinanden på snap så ikke være så nervøs bare skriv hej og send streams for det viser at du har noget interesse og det elsker piger.

  • Anonym, Pige, 11 år

Prøv at begynd at give hende lidt opmærksomhed og skab et venskab derefter kan du spørge om hun skal være din kæreste 💚💚💚

  • Jim, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat