Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun kan ikke lide mig

Hej

Jeg kan rigtig godt lide en pige fra min klasse, hun mega sød, rigtig rar at snakke med og god humor.

Jeg spurgte hende om vi skulle være kærester, men hun svarede nej.

Sådan har det været hele mit liv, men det er noget specielt med hende her, fordi hun er bare alt jeg søger, men hun kan ikke lide mig, og det er svært at håndtere.

Tak på forhånd.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

har du tænkt over om det måske var lidt for hurtigt det med, at spørge hende om kæreste allerede?. Jeg synes du burde kæmpe for hende, og istedet for spørge hende med det samme, så, begynd og tale med hende og måske invitere hende ud, men være ikke for hurtig tage den langsom. Så bliver hun heler ikke presset til noget

  • Den hjælpsome, Dreng, 17 år

Du kan vise hende med dine handlinger at det er hende du vil, mange piger tænker når en dreng man går i klasse med, siger de kan lide en er fordi de leger rundt med en eller fordi de kender sig, så bevis at det ikke er det, vær sød selvom dine venner er i nærheden

  • Anonym, Pige, 16 år

Der er massere af fisk i havet. Det skal nok gå:)

  • Lækker, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat