Brev

Hun kan ikke lide mig

Hej

Jeg kan rigtig godt lide en pige fra min klasse, hun mega sød, rigtig rar at snakke med og god humor.

Jeg spurgte hende om vi skulle være kærester, men hun svarede nej.

Sådan har det været hele mit liv, men det er noget specielt med hende her, fordi hun er bare alt jeg søger, men hun kan ikke lide mig, og det er svært at håndtere.

Tak på forhånd.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

har du tænkt over om det måske var lidt for hurtigt det med, at spørge hende om kæreste allerede?. Jeg synes du burde kæmpe for hende, og istedet for spørge hende med det samme, så, begynd og tale med hende og måske invitere hende ud, men være ikke for hurtig tage den langsom. Så bliver hun heler ikke presset til noget

  • Den hjælpsome, Dreng, 17 år

Du kan vise hende med dine handlinger at det er hende du vil, mange piger tænker når en dreng man går i klasse med, siger de kan lide en er fordi de leger rundt med en eller fordi de kender sig, så bevis at det ikke er det, vær sød selvom dine venner er i nærheden

  • Anonym, Pige, 16 år

Der er massere af fisk i havet. Det skal nok gå:)

  • Lækker, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat