Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp, hjælp, HJÆLP

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det virker nok ikke sådan lige nu, men den her slags går over – det lover jeg. Ingen af jer piger har gjort noget forkert! A har jo snappet med to forskellige piger, og det er ikke fair. Han virker ikke specielt sød, men nogle gange kan man godt få følelser for den slags drenge alligevel. Men hvis de to drenge kunne finde på at kalde jer eller dig ting som “luder”, er de langt fra, hvad du fortjener! Det er bedst at prøve at være sammen med folk, der rent faktisk gør en tilpas og taler pænt om en, selvom popularitet kan virke meget vigtigt.

Det er i øvrigt også vigtigst, at dig og din veninde holder sammen her. I ved begge to godt, at I ikke har gjort noget forkert! Det er helt normalt at sende den slags billeder, men det kan føles meget ydmygende at sende dem til de forkerte. Heldigvis må A slet ikke vise det til nogen uden din tilladelse, og hvis han gør, synes jeg, du skal gå direkte til en lærer eller nogen over 18, du stoler på (for det er ulovligt)

Generelt kunne det være en hjælp at snakke med en sød lærer om dette, hvis du er bekymret for hvordan det vil påvirke dig i klassen.

Held og lykke – det skal nok gå!!!!
Knus

  • M, Pige, 18 år

Det er da virkelig nederen men prøv at se på det sådanner
HVAD SKAL DU BRUGE DERES MENIG TIL

  • Aberta, Pige, 16 år

Hej, jeg har selv oplevet noget der minder om din situation. Min måde at klare situationen på var at jeg egentlig bare fortalte folk sandheden (med nogle detaljer skåret ud, selvfølgelig) før den blev “delt” af ham. Men selv hvis jeg ikke gjorde det, tror jeg ikke han ville dele det, for det putter jo også ham i en lidt dårlig situation. Men ville klart slette beskederne (hvis du kan) på snap, så han ikke har “bevis”. Ved godt det er SINDSYGT svært, sad også at græd i flere timer, men så blev jeg pludselig så ligeglad, folk har jo deres eget liv og det rager ikke dem. Og i det mindste går du vel nok i 9ende (eller 8ende) , og er snart ude af skolen

  • Ahy, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat