Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har for mange kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mange piger kan godt lide ærlighed så jeg syntes du skal sige at du har set andre til en af dem og (ved det lyder hårdt) droppe de andre. Eller droppe dem alle og finde en du godt kan lide og holde fast i den person😊❤️ mvh

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej!

Imponerende, at du har så mange kærester!

Men det bliver lige overkanten, mester… Det er vigtigt at være loyal og tro med sin kæreste, og ikke gå og have andre kærester bag deres ryg. Jeg synes du bør skrue lidt ned for kærsteriet, og måske sætte din grænse lidt op, for hvornår du vil være kærester med nogen, så du finder dig én der er perfekt i dine øjne, istedet for 4-5, som er nogenlunde for dig, hvis det giver mening?

En ting er i hvert fald sikkert, og det er at du bliver nødt til ikke at have mere end én kæreste af gangen, for det går simpelthen ikke, især ikke når du bliver ældre.

Alderforskellen på din lillesøsters ven og dig er også lidt ekstrem, når i er så unge, som i er, men det vil jeg ikke blande mig mere i, andet end at råde dig til at finde en på din egen alder, +/- et års tid. Det vil du også blive glad for i længden!

Vil ikke lyde negativ, men ja, det er altså forkert at have gang i så mange på én gang. Tænk nu hvis du fandt ud af at din kæreste som du (måske) elskede, lige pludselig havde haft en masse andre de var sammen med? Det tror jeg ikke du ville bryde dig meget om…

Jeg håber du finder ud af en løsning, og evt. kan bruge mine råd som vejledning.

De venligste hilsner
Ok, 17 år

  • ok, Dreng, 17 år

Synes ikke du skal udnytte piger på den måde.

  • pølsemanden, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat