Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han svarer ikke

Jeg har mødt en ret sød dreng,

og vi har skrevet sammen i lidt tid.

Vi sender for det meste snaps frem og tilbage.

I dag snappede vi jo så lige som altid,

men efter lidt tid

stopper han med at svare.

Hvilket altså betyder,

at han ser min snap

men ikke svarer.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej.

Jeg forstår godt, at det kan være ubeskriveligt svært, når der ikke kommer svar fra modparten. Jeg har selv oplevet det før og det påvirker en, men det har ikke altid en betydning. Det kan være, at han er stresset eller laver noget, hvor han ikke rigtigt har muligheden for at svarer dig. Men det lyder underligt, når han åbner dine snaps.

Eventuelt skriv til ham “hvad sker der, siden du ikke svarer mig?” – så kan du altid se om han svarer på dem. Svarer han ikke, så vil mit bedste råd være, at lade ham være og vente på, at svarer dig. Jeg er sikker på, at han nok skal svarer dig, eller give dig en forklaring.

Mvh.

  • Simon, Dreng, 19 år

Uha, det lyder også ret svært. Kan godt forstå at du er bekymret men tror bare han har lidt travlt.

Det her som jeg siger er rigtigt: hvis han ikke kunne lide dig ville han ikke skrive med dig de andre gange. Måske er han til fødselsdag? Prøv at skriv til ham igen i morgen eller vent til han skriver. Bare rolig, han hader dig ikke.

Mvh: din søde hjælper❤️

  • Klassemor, Pige, 12 år

Hej
Det jeg jeg ked af at hører.
Hvis jeg var dig ville jeg prøve at skrive en besked fx. Hej ( lad os kalde han Mikkel) Mikkel jeg saver virkelig at skrive med dig. Har du det okay?
Det kan være han har det rigtig svært og derfor ikke kan overskue det. Så ville ikke skriv noget grimt. Men af min afering skal du virkelig prøve ikke at tænke på ham for meget. Og ikke prøve at skrive hver dag fx. For så får man for håbingerne op og hvis han så ikke svarer prøver man igen og igen….. Indtil man bliver så ked af det.
Det lyder også lidt mærkeligt med han ikke åben er dem jeg ville snakke med min mor eller er en anden du stoler på for det viktigt at snakke om det . Det kan også værer du k as n snakke med en veninde
Held og lykke

  • Håber det hjælper, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat