Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket og dårlig timing

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er ikke selv den bedste expert men jeg synes du skal prøve at snakke med ham. En måned er lidt lang tid hvis i ikke rigtig har snakket i en måned ville jeg langsomt genopbygge kontakt og så senere måske flirte lidt. Man skal også passe lidt på jeg har selv oplevet at jeg var sikker på en pige ku lide mig, vi skrev hele tiden og sendte hjerter osv og så pludselig ville hun mig ikke. Men du skal nok klare det bare husk at starte roligt.

  • O, Dreng, 14 år

Det er i sådan en situation her, hvor jeg ville ønske vi kunne tale sammen face to face, for jeg har virkelig mange spørgsmål. Har du ikke en god veninde du kan tale med om de her ting?

De spørgsmål jeg har er:
1. Skrev du med en anden, hvis ja, hvorfor?
2. Havde du en flirt med en anden, da du sagde du synes han er sød?
3. Hvem startede, var det dig der sagde han er sød, eller ham?
4. Hvad mener du med der er gået en måned, er det siden i sagde det, eller har i ikke snakket sammen?

Det svær for mig at vide hvad der er foregået, jeg vil derfor svare ud fra hvad du generelt kan gøre, også håber jeg det kan bruges.

Hvis i har talt sammen i den måned der er gået:
Du kan vælge at sige det direkte, at du godt kan lide ham.
Er du genert, så prøv at send glade emojies til at begynde med, og se om du kan sige ting som “Årh hvor er du sød” efterfulgt af evt. 😘🥰 Så kan det være han måske siger han også synes du er sød. Du kan også prøve at snige kram ind, hint til uden at sige det direkte, at du godt kan lide ham. Se om du stille kan flirt med ham, og måske få spurgt om han har lyst til at ses / tag på en date. Ligesom du også skal vise interesse i ham, vis du er interesseret i at vide hvad han laver, og at lærer ham at kende, både når i skriver og ses.

Hvis i ikke har talt sammen i den måned der er gået:
Start stille ud, skriv og spørg hvordan det går, hør ham hvad han har lavet på det seneste.
Hvis han spørg ind til dig, og du har haft en flirt, skal du passe på med at tale om det, så han ikke ender med at føle han er nummer to. Hvis du har haft en flirt og gerne vil bringe det på banen, så få det til at lyde som om det er til hans fordel. Ved fx. at sige, at du har haft det svært med dine følelser på det seneste, hvor du troede du havde følelser for den rigtige, men det havde du ikke, og du havde derfor brug for ro til at finde dig selv, og nu du ligesom klar til at prøve at komme videre, og håbe på at den rigtige også har interesse i dig.

Måske lugter han allerede der lunten, så du skal selvfølgelig ikke starte ud med det. Men bringe det på banen, hvis du føler det giver mening, evt på et tidspunkt hvor i har talt sammen i nogle dage måske.

Hvis du ikke føler for at sige sådan noget, så prøv bare at start still ud.
Du kan evt. lave en blanding af de her to ting. Måske det her har givet dig andre ideer.
Som nævnt, det svært, men håber det her har givet dig noget at gå videre med.

Alt held og lykke.

  • A, Pige, 16 år

Iiiih tak for en masse dejlige input. For at svare på nogle af dine spørgsmål:
1. Skrev ikke med andre på det tidspunkt.
2. Nej, havde ikke noget med nogle andre. Det var ham der skrev at han pt. Skrev med en.
3. Vi skrev lidt sjældent sammen men havde en samtale med ham og besluttede mig for at skrive først at jeg synes han var super sød og vi burde finde en dag.
4. Det er en måned siden at jeg skrev det til ham, og siden der, har jeg pudsigt nok mødt ham hver gang jeg gik ud for min dør. Mener seriøst overalt. Fx inde og se fodbold i byen og i køen til corona vaccinen. Vi havde nogle small talks men lidt akavet når han “afviste” mig på en måde der tidligere.

Han er pt. på ferie, men er bange for hvis jeg skriver til ham at han synes jeg er for påtrængende (sidst jeg skrev til ham var der for en måned siden), og måske gider han ikke mig så meget som jeg vil ham, for falder som regel ret hårdt for drenge.

<33

  • A, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat