Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i venindes ex flirt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ærgerligt for din veninde, men det er godt nok også synd hvis jeres kærlighed skal dø på det. Det er i øvrigt svært at stoppe kærlighed. Men din veninde vil nok også føle sig forrrådt:(

  • Anonym

Hej søde.
Jeg syntes det er en rigtig svær position du står i lige nu. Jeg kan sagtens forstå, du er i tvivl om hvad du skal gøre. Selvfølelig vil man ikke miste sin bedste veninde, men man vil da virkelig heller ikke miste den man elsker. Jeg ville først og fremmest sige det til veninden. Hun vil måske forstå, og måske vil hun ikke. Har du prøvet og snakke med ham om hvad i kan gøre? Måske kan han være med til og sige det? Hvis hun hidser sig op, og bliver sur hvilket er helt forståeligt så prøv og giv hende lidt tid. Hun har nok brug for lidt tænketid. Det er hvad jeg kan rådgive dig til, håber du/i finder ud af det. Held og Lykke❤️

  • Vinkel, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat