Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har også prøvet at kunne lide en og her er mit bedste råd bare vær dig selv og begynd at snakke lidt med ham

  • 😊, Pige, 15 år

Årh det er virkelig en klassiker! Jeg har også altid været dårlig til at “få det sagt”… meget dårlig. Jeg har ikke noget råd, jeg vil bare sige hold ud og held og lykke! Du sidder i samme saks som ca. alle andre unge mennesker gør mange gange i deres liv!
Social angst eller ej skal det nok lykkes på et tidspunkt! You go girl!

  • Dreng, Dreng, 23 år

Hej pige på 15😇 jeg er ung MEN jeg har kunne lide den samme dreng i 3 år snart 4 det var det helt samme med os han drillede mig lidt når jeg sad alene kom han over til mig .o.s.v. Han er også en af de populære han blev k med min bedste veninde😪MEEEEN det skal handle om DIG så jeg vil sige du skal gå over og snakke med ham selvom det kan være grænseoverskridende så BARE GØR DET💕jeg hved du kan drenge er dårlige til det første skridt så han venter nok bare på dig

Held og Lykke❤️

  • Zoe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat