Brev

Forelsket, hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror også bare du skal skrive til hende, og hvis det ikke er jer to er der en masse andre søde piger der sidder og venter.
Kh “Olivia” 13 år

  • Olivia, Pige, 13 år

spørg hende om hun kan lig en fx så kan dig og nogen andre fra din klasse lave s p eller k og så tag hende med
så kan du spørg hende og vis hun siger s kan du sige kan du lig en fra klassen vis ja hvem

på den måde kan du finde ud af om hun kan lig dig

  • saddkwq, Pige, 16 år

Hej, som pige har jeg prøvet at drenge godt kan lide mig, dem jeg har været sammen med,har typisk erklærede deres følelser for mig, piger (nu snakker jeg ikke for alle men de fleste) kan godt lide når drenge er ærlige overfor dem, så jeg syntes du bare skal springe ud i det og fortælle hende hvordan du føler, hvis det er for svært så prøv at være mere sammen med hende og lære hindanden at kende, hvem ved måske kan hun også lide dig 😉

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat