Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes at det er bedst at fortælle til hende hvad du følger og så må du jo tage den med hendes kæreste sener…. jeg har også selv prøvet det… jeg ved godt at jeg er en pige på 14….. men det er mit råd

  • Anonymous, 14 år

Hvis det var mig ville jeg nok skrive til hende at jeg godt kunne lide hende for at se hvad hun svare. Hvis hun siger at hun ikke har det på samme måde såkaldt jo altid sige at det var en prank.

  • Miniløser01, 15 år

Jeg syndes at du skal sige til ham hendes kærste at i er venner og ikke mere end venner og det med at være forelsket så prøv at holde det inde ved godt det lyder hort med det hjælper vis du ikke vil gøre nogle ked af det

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat