Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Hej jeg er en dreng på 14 og jeg er forelsket i en dreng for min skole.

 

Jeg vil rigtig gerne være kærester med ham men jeg ved ikke om han kan lide mig og hvordan jeg skal finde ud af det, kan i hjælpe i mig med det?

 

Hilsen den totalt forelsket dreng

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

synes det er sejt du turer springe ud i at du er bi. Men lige som at blive kærester med en pige som dreng og omvendt, bliver man det ikke fra den ene dag til den anden.
Mit råd er at starte med at ligge an på ham, lige som andre drenge vil gøre på en pige. Begynd at flirte med ham, men ikke overdrevet.
Men en bi kan heller ikke bare lave en ikke bi til en bi

  • rådgiveren, 14 år

Altså så skal du nok tjekke om han er homoseksuel først. Der er nok ikke særlig mange homoseksuelle 14 årige drenge men hvis han er vil han da nok gerne være sammen med dig siden jeg tvivler på der går 3 homoseksuelle i din klasse. Så hvis han ikke er homoseksuel bliver du nok bare nød til at vente

  • mongol_kage, Dreng, 12 år

Du kan fx en dag hvis i sidder bare jer to spørge indtil om der er nogen han kan lide fra skolen eller andre steder. Måske kan du der finde ud af om han er til drenge eller piger. Kæft jeg har respekt for dig! Synes det er sejt at du allerede som 14-årig ved at du er til det samme køn! Du er så pisse sej!
Stor respekt herfra og held og lykke<3

  • Anonym pige på 13 år, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat