Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Er forelsket i en og det er min bff også

og jeg kan virkelig godt lide ham

og jeg har skrevet med ham i lang tid

gog han er 11 som mig

men lige pusle så er de kæreste

mit hjerte er knust

og sidst gang jeg kunne li en skete det samme

og jeg elsker jo min bff men jeg kan jo li ham

så hvad skal jeg gør ??

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11.
Jeg kan læse i dit brev, at du er ret vild med den dreng din bedste veninde er kærester med. Dette er noget der vil ske for dig massere af gange når du bliver ældre. Veninder er meget vigtigere end drenge! Jeg syntes derfor ikke du skal gøre noget. I jeres alder er det begrænset hvor lang tid et forhold vare. Jeg syntes du skal hygge dig med din bedste veninde som du plejer at gøre. Nå de engang slår op, er du nok kommet over ham, men hvis du ikke er syntes jeg du skal tage en snak med din veninde, og fortælle hende at du godt kan lide ham, men at det ikke må ændre noget mellem jer to (for det må det ikke) veninder er MEGET vigtigere end drenge om du er 11,12,13,14,15 eller 16. De skal altid være din første valg. Held og Lykke med det hele!

  • Queen, Pige, 15 år

Hej Pige på 11 år 🙂
Du bliver bare nød til at komme videre. Det er monster svært og det ved jeg godt selv. Jeg kender det alt for godt at være forelsket i sin bedste ven men man bliver bare nød til at komme videre hvis personen ikke føler det samme.
Håber du fikser det 🙂

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det lyder måske lidt lamt, men hun er ikke en rigtig veninde hhvis hun går efter den dreng du også kan lide. Jeg ville holde fast I jeres venskab og lade være med at komme sammen med ham drengen. Hverken dig eller hende.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat