Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Hej, jeg er en pige på 11 år

jeg er Mega forelsket en dreng for min klasse

jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt

hvad gør jeg hjæælllp!!

Han er så sød vil vildt gerne være mere end venner

vi har det altid sjovt i klassen og han er rigtig sød

mine vendiner siger jeg skal droppe ham fordi han er dum

men kan kun tænke på ham lige nu❤️

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Det kan godt være at du er sindssygt vild med ham lige nu, men vent og se, hvordan du har det med ham om en måned eller to.

Nogle gange kan vi piger (og selvfølgelig også drenge) blive så forelskede, at vi helt overser alle personens “flaws” (dårlige sider). Og vær nu sød at lytte til dine veninder. Måske har de ret .

Jeg var for eksempel HELT vildt forelsket i en dreng, at jeg helt overså, hvor led han var overfor mine veninder. Jeg syntes han var fantastisk, selvom jeg selv var til stede, da han havde sine ledeste øjeblikke. Det er bare det forelskelse gør ved en. Mine veninder advarede mig *legit* hele tiden, men fordi jeg var helt overbevist om at han var helt perfekt (så perfekt et menneske nu kan være) fortsatte jeg bare med at være helt “lovey dovey” over ham, indtil han også begyndte at være led overfor mig. Så indså jeg, hvor blind jeg havde været.

Og nu er du “kun” 11. Der er MASSER af tid til at finde kærlighed! 😉

Men hvis du er helt overbevist om, at han er den helt rigtige for dig, synes jeg bare, at du skal fortælle ham om dine følelser. Så kan det jo være, at han ikke føler det samme som dig, men der stadig 50/50 for, at han også kan lide dig 🙂

  • Mulle, Pige, 14 år

Hej det er mig der skrev brevet vil bare lige sige han er blevet meget sødere overfor mine vendiner end før

  • Hehe, Pige, 11 år

♥️♥️♥️♥️

  • Emma, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat