Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Forelskelse er mega svært. Bare husk på at man godt kan være venner med en dreng. Men hvis du ikke kunne se dig i et forhold med ham så er han måske bare et Crush man kommer hurtigt over.

Håber mit svar hjalp

  • Pige, Pige, 13 år

Hej søde,
Det svært at svare på. For det du beskriver, kan man sagtens have med en dreng, uden at der er mere i det end venskab.

Du skal i stedet prøve at kigge på de små tegn, som normalt vil betyde, at han er forelsket i dig:

1. Han kan pludselig blive nervøs omkring dig, og plade over sine ord.

2. Han rør ved dig. Det kan vær alt fra lige at “snitte dig”, til en hånd på din skulder, eller at han måske ikke kan lade dit hår være.

3. Han ser efter på dig, når han tror du ikke kigger.

4. Han vil gerne være tæt på dig, når i står ansigt til ansigt.

5. Han er hurtig til at svare når i skriver sammen, og sender han emojies, som udtrykker kærlighed, så er det et tegn på, at han kan lide dig.

6. Han skriver godmorgen og godnat til dig, før han går i seng. Det et tegn på, at du er det første og sidste han tænker på.

7. Han kan finde på at drille dig, for at få din opmærksomhed.

8. Han kender dig bedre end de fleste, og ved ting, som andre ikke ved. Det et tegn på at han har interesse i, at kendte dig.

9. Han giver dig komplimenter, fortæller ting som hvor sød du er, at du smuk, en engel osv.

10. Du bliver afvist. Hvis han afviser dig i situationer, hvor normalt ville have sagt ja, så kan det også være et tegn, da han måske spiller hard to get.

Er der nogle ting i det her, som du har bemærket? Ellers skal du måske til det.

Hvis du selv er forelsket i ham, gælder flere af de her også for dig. Du vil være kontaktsøgende. Du vil gerne være i hans selskab, du føler sig tryg og godt tilpas, når du helt tæt på ham. Du ser efter ham, når han ikke kigger. Du griner ad han dårlige jokes. Du ser måske på hans læber og tænker, hvordan han er at kysse med.

Du tænker på ham når du står op, og når du skal sove. Lige som du måske også tænker på ham, når du onanere. Alt er normalt, og et tegn på, at du forelsket.

En ting er at være forelsket, noget andet er at elske. Det ikke unormalt, at kærligheden vokser for os piger, når man har ham med i sengen 😉. Dermed siger jeg ikke at det noget du skal. Jeg forklarer bare, hvad du måske vil oplevet at kunne blive i tvivl om.

Med alt det her sagt.
Selv hvis du ser tegn på, at han er forelsket i dig, og du kan mærke du også selv er. Så skal du finde ud af, om der skal gøres mere ved det.

Du siger du ikke vil komme mellem dem. Det synes jeg er fornuftigt. Det bedste jeg synes du kan gøre, er at lade ham tag det første skridt. Lad ham komme til dig, og hvis han pludselig viser en tydeligt interesse i dig, må du gøre det klart for ham, at du har lyst og interesse i ham, men at du ikke vil være en af de der utro typer.

Han skal derfor være single, før du vil begynde at kysse med ham eller noget andet.

Håber alt dette kan hjælpe dig søde. Kærlighed er svært. ❤️🤗

  • Anonym, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat