Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flirt/kæreste

Hej bb.

Har længe være vild med en pige

og nu har jeg skrevet med hende

og det viser sig hun også er vild med mig (hun har skrevet)

ved bare ikke om jeg skal invitere hende ud,

spørger om vi er kærster

eller hvordan jeg skal være osv

(har ikke haft så mange kærester før)

pleeeease hjælp mig!

Alle råd kan bruges

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

altså jeg tror bare du skal spørge om hun vil gå en tur eller med på stranden, eller sådan noget, du ved bare lidt henkastet, og lad være med at gøre det anspændt eller “date-agtigt” og så skal det nok gå. Hvis du er meget forvirret over hvad i er, kan du jo spørge hende sidst på dagen, hvor i begge har løsnet lidt op, og ikke er så generte 🙂
Håber mit råd hjalp, selvom jeg er lidt yngre end dig, kh mig.

  • anonym :), Pige, 12 år

Hej dreng 14 år.

Jeg tror det kunne være en god ide bare at være sammen og hænge ud, uden det bliver på en restaurant eller sådan noget. Hvis du er nervøs for hvordan du skal spørger hende kunne du jo invitere nogle af dine venner, så I var lidt flere, så virker det heler ikke akavet. Det kan jo være at hun bliver lidt længere end de andre eller hun/du skriver fx: tak for sidst. så kan du jo snakke med hende der efter. Efter et par gange kan du jo spørger om hun vil med til at gå en tur eller bare se hvor du bor? Hun har skrevet at hun godt kan lide dig så hun ville nok bare blive glad hvis du spurgte hende. Som andre også har nævt bare ikke gøre det for planlagt.

Håber det hjalp og gav menning.

KH pige på 12 snart 13

  • Pige_12, 12 år

Enig med pigen på 12 la vær med at gøre noget stort ud af det især når dt er første gang i mødes det blir bare vold akavet (snakker af erfaring ) bare stille og roligt måske i en eller anden park idrk

  • Anonym, Non binær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat