Brev

Fedt hun leger bare med mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år,

Jeg håber jeg har forstået dit brev rigtigt. Jeg føler med dig i din situation. Hvis jeg var dig ville jeg være helt sikker på om hun faktisk vil DIG fordi hun er forelsket i dig, og ikke bare fordi hun vil have en kæreste eller noget helt andet.

Nogle piger er bare ikke altid lige det værd, som man lige tror.
Det er for de fleste drenge meget svært at se igennem når man er vild med personen.

Jeg ville råde dig til at finde ud af det, og evt. snakke med hende om hvordan du føler. Du kan sagtens gøre det kort med hende hvis du vil.
Du kan også sætte hende på “is”, så kan du finde ud af om hun rent faktisk vil dig, og selv tager kontakt til dig først uden det er dig der tager intiativ til hende først.

Nogle gange kan et forhold ikke fungere på et forkert tidspunkt. Så hvis det går helt i vasken med jer og I slår op, kan I sagtens finde et senere tidspunkt på at blive kærester.
Du skriver du gerne vil vide hvordan du skal droppe hende HVIS det er nødvendigt.

Jeg ville råde dig til at gøre det på en
rolig måde, så I ikke bliver uvenner.

Håber det lykkedes.

Bedste Hilsner
A.M.

  • sttttaa, Pige, 15 år

Hej
Nogle piger (inkl. en jeg kender) er naturligt flirtende, men jeg TROR at nogen er mere flirtende overfor dem de virkelig mener det med. Bare spørg hende pænt hvorfor hun flirter med mange når hun enten er i eller på vej ind i et forhold. Ud fra hendes svar kan du så bedømme om hun er det værd, for man gider jo ikke have en kæreste der flirter bevidst med alle og enhver. Eller det gider jeg i hvert fald ikke. Gør hvad du inderst inde tænker, og husk at tænke dig ekstra godt om hvis du er en smule forelsket – For “kærlighed gør blind”.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hey

Hvis hun flirter med andre drenge, er det det første tegn på at droppe hende.
Hvis du bare bliver ved med at holde hende tættere, bliver det værre og værre.
Mit råd er at du skal droppe hende, kun hvis du selv synes.
Du kan måske snakke med hende om at du ikke bryder dig om hendes Drama Queen attitude og at hun flirter med andre drenge osv.

  • Pige 12 år, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat