Brev

er så meget i tvivl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

prøv at snakke med ham om det DU vil prøve og hvis du ikke kan det når du er sammen med ham så bliver i højst sandsyndeligt ikke sammen for evigt du er kun ung en gang så nyd det!

  • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ, Pige, 15 år

Hej pige 17 år.

Først vil jeg lige sige at det at andre synes i er et godt par aldrig bør have en indflydelse. Det er jo ikke deres liv og du ser også nogle ting i jeres forhold som de andre ikke gør.
Hvis man går og har tvivl i et forhold over en længere periode ender man tit med at være mere trist end glad, og sådan skal det jo ikke være. Man skal være glad for at have en kæreste i stedet for at føle sig fanget. Du er jo kun 17 og du har hele livet foran dig, så jeg kan da sagtens forstå at du gerne vil ud og opleve hvad livet har at byde på. Det er naturligt!
Samtidig skal du også have en kæreste hvor du kan være 100% dig selv. Du kan jo ikke gå og lade som om du er en du ikke er overfor den person der burde elske dig for dig. Så er der altså flere fisk i havet.

Håber det kan bruges 🙂

  • Elena, Pige, 17 år

Hej pige på 17.
Det er helt normalt at få “kolde fødder” overfor om man er sammen med den rette. Men jeg synes da ikke at han skal holde dig tilbage for at gøre det du gerne vil. Man kan da sagtens være sammen med en mens man prøver livet af. Hvis han virkelig holder dig tilbage kan du jo altid snakke med ham om lige at holde en pause fra jeres forhold, bare i en måned eller to. Så kan du lige mærke efter om det er det du vil.
Håber du finder ud af det:P
Hilsen pige på 15.

  • Anonymous, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere