Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ER JEG KEDELIG!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske bar prøv at gå hen til en sød dreng og sig han har en flot trøje eller frisure. Så har du ihvertfald en samtale igang og han siger “du er da også flot idag”

  • Anonym, Dreng, 15 år

Prøv at være mere i samtalerne har det ogs på samme måde som dig fx til fester men plejer bare at hoppe med på den hvis nogle danser gir jeg ogs bare lige en dans

  • 15 år, Pige, 15 år

Hej søde, hvor dejligt du er glad for at komme i gym! Jeg forstår godt det med at være genert. Det er jeg også selv. Men det betyder ikke man er gammeldags eller kedelig. Det er heller ikke mærkeligt at du aldrig har været i et forhold, det er helt normalt, især når man er så ung 😊 Du ønsker nok bare et dybere forhold hvilket er vildt fedt, og modent. Det kan også være en rigtig god ide at blive venner med en dreng først, så man kan lære ham at kende før man måske får et forhold. og husk der er masser af tid til at finde den rigtige for dig!❤️

  • Pige, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat