Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er helt vild med en anden pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du kunne måske spøger hinde om hun viste om hvilket køn hun var til så behøver du jo ikke direkte at sige at du godt kan lide hinde hvis hun siger hun er til fyre

  • anonyme mig, Pige, 18 år

Jeg oplevede selv der var et stort skift fra folkeskolen til gymnasiet i forhold til hvad man kunne snakke om. I skolen var folk meget umodne og lavede bare vittigheder hvis det fx drejede sig om to af samme køn. Da jeg så begyndte på gym var pigerne meget mere modne og nysgerrige og meget villige til at snakke forskellige måder at føle lyst på og føle sig tiltrukket også af eget køn. Jeg synes som den anonyme pige ovenfor siger, at du kan starte med at snakke teori. Se fx en film eller noget sammen hvor piger er tiltrukket af hinanden og spørg hende så om hun også kunne blive tiltrukket af en pige. Siger hun nej, det er klamt, så opgiv. siger hun ja, kunne du blive mere personlig og spørge om hun kunne blive tiltrukket af en pige som dig. Og så er du igang. Go for it, girl!

  • Rie, Pige, 17 år

Tak for svar nu tror jeg at jeg ved hvad jeg skal gøre

  • Pigen jeg er forelsket i, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat