Brev

Er forelsket i pige men hun har en kæreste

Hey

Er en dreng på 15. Jeg har et crush på denne pige som går i min klasse. Vi snakker rigtig godt sammen og skriver sammen i vores fritid men problemet er bare at hun har en kæreste. Kæresten er 18 og jeg er 15.

Jeg vil gerne fortælle hende at jeg godt kan lide hende men vil ikke ødelægge vores forhold begrund af at jeg er forelsket i hende. Hvad skal jeg gøre? Og hvad hvis jeg siger noget og hun ikke kan lide mig?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du gerne vil fortælle hende om dine følelser, så gør det. Det eneste du ikke skal gøre er at prøve på noget med hende – hun har jo en kæreste.

Hvis du gør det tydeligt for hende, at så længe hun har en kæreste, vil du ikke gøre noget. Så skal det nok gå.

Måske vil det være akavet for jer, måske vil det gå over. Jeg ved det ikke. Jeg ved dog, at hvis jeg stod i hendes situation, ville jeg gerne vide, hvis min ven havde følelser for mig. Jeg ville også glemme det efter 2 dage og huske det på tilfældige tidspunkter, men det er ikke vigtigt.

Der er mange personer der står i netop denne situation og de handler meget forskelligt, som resulterer i noget forskelligt.

Men alle har overlevet. Ingen er på mystisk vis dukket op i en sø eller noget.

Jeg ønsker dig held og lykke med hvad en du vælger.

  • Ameline, Pige, 16 år

Hej dreng på 15 jeg har også et crush men har sagt at jeg godt kunne lide ham. Jeg synes du skal sige det til hende

  • Silke, Pige, 12 år

Hej😁
Du kunne sige til hende at du har et crush på hende og snakke med en god ven om det!😁

  • Freja, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat