Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forelsket i en pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv først at måske nævne det der med at være til piger også måske snak med hende om hun vil måske udvikle jeres venskab til noget mere seriøst vis hun kan lide dig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Synes helt klart du skal give et skud, med at spøge X om kærester – hvad er det værste der kan ske?

Forstår godt du føler dig for ung til at have en kæreste, det tror jeg alle har tænkt i den alder. Det gjorde jeg i hvert fald selv – Det er jo meget individuelt om man synes 11 år er for en ung alder til at have en kæreste. Har lyst til at sige, kærlighed har ingen alder. Men du skal jo selv mærke efter, om du er klar til at have en kæreste, det skal man jo også have med overvejelserne.

Det samme med din seksualitet, nogen vil også sige det For tidligt med at finde sin seksualitet, mens andre ikke synes det for tidligt – det her er virkelig også individuelt. Forstår godt dig, synes også det kan være for ungt at finde sin seksualitet når man “kun” er 11 år. Men så synes jeg alligevel ikke, da det hver individ som ved hvad de føler osv. Så andre skal egentlig slet ikke blande sig i, om hvor mange år man er. Når man begynder at sporer sig ind på sin seksualitet – Du skal selv mærke efter, synes du det for ungt for dig at sig du er biseksuel. Eller kan jeg tillade mig at identificere mig som biseksuel over for mig i den alder osv.

For du behøves slet ikke at haste afsted, med at finde din seksualitet. Udover det behøves man slet heller ikke, label sig selv. Hvis man ikke føler at have labels!!

Kom selv ud som biseksuel sidste år, da jeg syntes det følte rigtig på det tidspunkt. Men nu føler mig slet ikke tilpas som biseksuel, nu spekulere jeg på. Om jeg er lesbisk eller pan, eller om jeg overhovdet skal label mig selv. Da det kan føles lidt som et fængsel for mine følelser, at skulle have et labl på.

Håber du finder ud af det – held og lykke <33
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hej, det er helt normalt at blive forelsket, lige meget hvad for et køn. fx. jeg kom ud til mine forældre som Biseksuel 1-2 uger siden. og det var virkelig rart at fortælle dem hvem jeg var. Og det er INGEN måde for tidligt at blive forelsket. Det kan komme i alle aldre. Hvis det hjælper, så kan jeg også lide en dreng fra min klasse. Vi har været bedste venner siden børnehaven. Så det ville være rigtig svært at fortælle ham hvordan jeg har det. Så derfor synes jeg bare at du skal vente på det rette øjeblik, til at fortælle hende hvordan du har det. Det er i hvert fald det jeg har tænkt mig at gøre. Og det synes jeg også at du skal.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat