Brev

Drenge og piger hjælp!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig med jeg ved ik hvad jeg skal sige men hvis jeg skal sige noget ville jeg sige at du måske skal prøve at skrive til ham at du kan lide ham som mer end en ven og hvis han ik har det på samme måde så spørg ham om syndes du har ødelagt noget i venskabet

men hvis du forstiller dig i bliver kærster ville det have ændre noget i gruppen

jeg håber virkelig du finder ud af det

  • online girl, Pige, 12 år

Jeg har prøvet nåd linge mit råd er at snak med dine venner(Drenge og piger)det eller fortæl Ham hvordan du har det. Ikke for at være negativ men jeg tror at hvis han ikke kan lide dig Ødelægger det nok jeres Venskab så hvis jeg var dig så ville jeg nok spørge om han ville Hænge ud efter skole(alså bare dig og ham) og byg et meget bedre venskab op og være meget sammen med ham og mærk hvad du føler og husk ingen følelser Er forkerte jeg har selv vejret forelsket i en men jo mere jeg hvad sammen med ham fandt jeg ud af at jeg Bare had følelser som venner håber det hjælp 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Fortæl det til ham spring ud i det. Du lever kun en gang. hvis han ikke kan lide dig er jeg sikker på at du kommer over det

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat