Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drama dårlig selvtillid og hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes du skal snakke med dit crush om hvordan du har det med hende uden der er nogen der hved noget om det så der ikke kommer drama synes også du skal snakke med hende om hun føler sig meget gruppepresset til ting hun ikke vil for det er rimelig alvorligt det kan ende ud i noget meget slemt så få en god snak med hende og hjælp hende hvis hun har det svært
Håber du kunne bruge mit råd
Hilsen F H

  • F H, 11 år

Hej,
Jeg tror ikke at du skal være bange for at det skaber drama. Jeg kan sagtens forstå at du har det sådan, men jeg synes ikke at det skal stå i vejen for at du siger til hende hvordan du har det. Det virker virkelig som om at du kan lide hende og holder af hende, så hvis du gerne vil have hende til at vide hvordan du har det, synes jeg at du skal skrive til hende, med mindre at du selvfølgelig ikke lige “føler for det” nu. Siden at du siger at hun er blevet skubbet til at kunne lide den anden dreng, skal du jo i hvert fald ikke være bange for at hun kan lide ham, tænker jeg. Angående den anden dreng kan jeg godt forstå at du ikke vil skabe drama, men siden at i ikke er så gode venner i forvejen, ødelægger du i det mindste ikke et godt venskab, i forhold til hvis det havde været en af dine gode venner.
Jeg forstår godt at du er bange hvis du før i tiden har haft en dårlig oplevelse med at kunne lide nogen, men hvis du virkelig kan lide hende, synes jeg at du skal springe ud i det og sige til hende hvordan du har det.
Nu kender jeg jo ikke pigen du kan lide og ved derfor ikke hvordan hun vil reagere, men jeg ville i hvert fald virkelig hversætte hvis der var nogen der skrev til mig (på en god måde) at de kunne lide mig.
Håber at det hjalp lidt.
Hilsen mig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej,
Jeg syndes ikke du skal bekymre dig om drama. Jeg syndes også du skal skrive, ringe eller tage fat i hende i skolen så i lige kan snakke om dine følelser for hende og så kunne du jo prøve og spørge hende om hun kan lidt dig. Ham den anden skal ikk’ blande sig i hvad dig og hende snakker om hvis du ikk’ vil have det!

Det med en dårlig oplevelse har jeg selv prøvet med min ex så jeg kender det. Men det skal du ikk’ være bange for hvis du bare selv gør ting for at hun har det godt og spørge ind til hendes dag, der hjemme osv.

Jeg håber jeg ha hjulpet lidt:)
Held og lykke med hende!:D

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat