Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

crush på kollega

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså nu er jeg et par år yngre, men tænker ikke det ændre på det fact at rigtig mange drenge egentlig synes det er lidt sødt når det er man kvajer sig en smule eller lign. Altså så længe du er dig selv og er tålmodig skal du nok finde ud af om han også kan lide dig eller ej, hvis du ikke er klar til at spørge ham om han har følelser for dig skal han nok på et tidspunkt sige det til dig

  • Anonym, Dreng, 14 år

Davs
Jeg syntes da du skal prøve at se om du kan skrive/være lidt sammen med den kollega i fritiden, det værste der kan ske er jo et nej, og i er jo kollegaer så jeres arbejds forhold skal jo så vidt muligt være professionelt.
Jeg kan lige svare på de spørgsmål du stiller ellers:

“hvad i tænker om en pige når i godt kan lide hende.”
Jeg tænker ærligt over om jeg kunne se det som et forhold der vil holde, altså om man har ting tilfælles og sådan.

“Tænker i meget over hvad hun siger, hendes kropssprog osv.”
Jeg tænker primært på afstanden man holder fra hinanden, er hun glad for at stå i nærheden af mig tager jeg det som et tegn.

“tænker i over sådan noget som øjenkontakt”
Den her er lidt hård, jeg kommer tit til at lave øjenkontakt med folk, både kolleger og nogle jeg ikke kender, og jeg kan hurtigt lave en situation akavet sådan… Men hvis man står og snakker, og man ser hindanden meget i øjnene, har en lidt flirtende tone så tænker jeg hurtigt der er noget det muligvis kan føre til mere end bare et venskab…

Håber de kan bruge mine råd, held og lykke!

  • M, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat