Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på en muslim

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 14 årige Dreng
Jeg syndes at du skal prøve at spørge om at i kan være sammen efter skole når i så på et tidspunkt er alene kan du sige at hinde at du har brug for at sige noget og så siger du at du kan lide hinde og at du gerne vil være kærester med hinde og så videre når du er ved at være færdig så til at slutte af med så være ydmyg sig at du godt ved at det bliver svært i forhold til at hun er muslim og at du godt kan forstå hvis hun ikke kan lide dig men selv hvis hun kan så kan i finde ud af det sammen
Håber at du kunne bruge mit råd og så ønsker jeg dig alt held og lykke
VH Mikkel

  • Mikkel, Dreng, 14 år

Hej Mikkel jeg er en 13 muslimsk dreng jeg har også en kæreste men i kan vælge at holde det hemmeligt ligesom vi gjorde jeg håber i finder sammen en dag og lever lykkeligt til jeres dages ende😊

  • Sej dreng, Dreng, 13 år

Hej, tror næsten alle har været igenem det med at være forelsket i en der er religiøs og det er ikk så nemt pga deres regler osv… Har selv været vild med et par muslimske drenge

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat